Menümüzde Asya ve Akdeniz baharatları alışılmadık derecede leziz bir maceraya dönüşüyor:
Bir yufkanın altında kişniş yeşili ve lime kabuğu tavuk çorbası içindeki yoğun aromasını koruyor.
Kaplan karidesi kuyrukları ve balık filetoları, zencefil, limon otu ve kafir lime yaprakları ile birlikte Hindistan cevizi sütünde pişirilir ve safran İtalyan pilavından oluşan bir daire içinde servis edilir.
Rumsteke biberiye tuzuyla Akdeniz lezzeti katılır ve bülbül otu, kuru domates, yeşil ve siyah zeytinli bir salatayla birlikte servis edilir.
Müthiş kapanış ise kokulu ıtır sayesinde çok özel bir aromaya sahip portakallı bir yer fıstığı nugat tatlısıdır.
Pişirirken bol eğlenceler ve başarılar diliyoruz!
APERATİF
Bir Hamur kabuğu altında limeli ve kişnişli tavuk çorbası
Şarap önerisi: Rheinhessen'den gevrek, kuru Riesling
örn . 2011 Riesling kuru, Weingut Scherner-Kleinhanß
[LINK] 2011 Riesling kuru, Weingut Scherner-Kleinhanß, Rheinhessen, Almanya
ARA APERATİF
İtalyan pilavı dairesi içinde kaplan karidesi kuyrukları
Şarap önerisi: Yeni Zelanda'dan kıymetli Sauvignon blanc,
örn . 2011 Sauvignon blanc, Hole in the Water, Marlborough
[LINK] 2011 Sauvignon blanc, Hole in the Water, Marlborough, Yeni Zelanda
ANA YEMEK
Bülbül otlu Pizzaiola ve kızarmış mısır lapalı lazanyalı rumpstek
Şarap önerisi: Toskana'dan kuvvetli, narin Sangiovese,
örn . 2009 Tenuta Frescobaldi di Castiglioni
TATLI
Portakallı yer fıstığı nugat tatlısı
Şarap önerisi: Loire'den kuvvetli beyaz şarap
örn . 2009 Sauvignon blanc, Petit Bourgeois, Domaine Henri Bourgeois
[LINK] 2009 Sauvignon blanc, Petit Bourgeois, Domaine Henri Bourgeois, Loire, Fransa