Bir aile herhalde yemek masasında olduğu kadar sık başka hiçbir yerde bir araya gelmiyordur. Arkadaşlar ve aile yakınları arasındaki bir kutlama veya neşeli bir buluşma bile neredeyse her zaman enfes yemeklerle taçlandırılır. İnsanların başka insanlar bir araya gelmekten mutlu olduğu zamanlarda yemek yapmanın önemi artıyor. İster leziz kızartmalar, ekmek üzerine sürülen tatlı ve baharatlı ürünler veya az kalorili ve lezzetli buharlı fırın yemekleri; Miele yemek kitaplarında ve kılavuzlarında yer alan ve özel olarak Miele cihazlarının fonksiyonlarına göre hazırlanmış yemek tarifleriyle birlikte dünyanın en anlamlı hobisi tam bir keyif haline gelecek!
Öneriler ve ipuçları: Akıllı Miele kılavuzlarında davlumbaz, nem ilaveli pişirme ve yıkama konularında faydalı öneriler bulabilirsiniz.
ekmek1
Ekmek Kitabı
Nem ilaveli ve Kombi Buharlı Fıranlarda lezziz taptaze ekmekler
Ekmek, günlük yediğimiz en zengin çeşide sahip gıda maddelerinden biridir. Ekmek pişirmek için dört temel malzemeye ihtiyacınız vardır: Un, su, maya ve tuz. Çeşitli un türleri, çeşitli mayalar aynı zamanda bitkiler ve baharatlar veya kuru meyveler ile alternatif zenginlikte ekmekleri kendiniz pişirebilirsiniz. Kendi ekmeğinizi pişirmenin en önemli avantajı ekmek hamuru içine hangi malzemelerin konulduğunu bilmenizdir.