Özel bir keyif için Lezzeti bir adım öteye götürün – Sous-vide pişirme yöntemiyle yemeklerinizden alınan zevki doruğa taşıyın. Yöntemin sunduğu en önemli avantajlardan biri, belli bir iç ısıya varılması amacıyla malzemenin tamamen dengeli, eşit oranlı bir şekilde pişiriliyor olması. Böylece kenar kısımların aşırı pişmesi durumu ortadan kalkıyor. Aromalar oksijenle tepkileşemediği için de gıdaların tadı korunmuş oluyor, tıpkı vitamin ve besin maddelerinin de korunduğu gibi. Bir diğer avantaj: Geleneksel pişirme yöntemleriyle kıyaslandığında, sous-vide pişirme yönteminde pişirme kayıpları belirgin ölçüde daha az gerçekleşiyor, çünkü nem, gıda malzemelerinde kalmaya devam ediyor. Yoğun bir lezzet deneyimi için sous-vide pişirme öncesinde malzemenizi marine sosuyla ya da baharatlarla birlikte vakumlayın. Pişirme sonuçları daima yeniden üretilebilir.