Optimum Miele cihazlarınızın bakımı.

Çamaşır makinesi
Miele çamaşır makinenizdeki tüm çamaşırların daima tertemiz olmasını mı istiyorsunuz? Miele çamaşır makinenizin tüm kullanım süresi boyunca mükemmel sonuçlar sunabilmesi için düzenli olarak genel bir temizlik gerçekleştirmeniz gerekir. Miele çamaşır makinesi deterjanı sayesinde tüm kalıntılar derinlemesine giderilir. Bu sayede makinenin işlevselliği korunmuş olur.
Bulaşık makineleri
Mükemmel durulama sonuçları elde edebilmeniz için bulaşık makinenizin tertemiz olması gerekir. Bunun için kireç ve yağ kalıntılarının giderilmiş olması önemlidir. Miele bu nedenle bir makine temizleme deterjanı ve kireç çözücüsü sunmaktadır. Miele bulaşık makineleri için özel olarak geliştirilen bu ürünler sayesinde eski cihazlarda bile mükemmel sonuçlar elde edersiniz.
Mutfak ankastre ürünleri
Günlük mutfak işlemleriniz esnasında inatçı kirlenmeler meydana gelebilir. Bu kirlenmeleri tamamen gidermek, yüzeyin hasar görmesini önlemek ve daha uzun bir süre boyunca yeni gibi görünmesini sağlamak için doğru deterjanın kullanılması çok önemlidir. Miele mutfak cihazlarınızı optimum şekilde koruyabilmeniz için Miele temizleme ve bakım ürünleri sunuluyor. Bu ürünler sayesinde cihazları derinlemesine temizlemek çok kolay.
Modele bağlı donanım özellikleri