Sizin için destekFırın

Yiyecek pişirme sırasında çöküyor

Yiyecek pişirme sırasında çöküyor.

Sıcaklık çok yüksek ayarlandığı için yiyecek çöküyor. Dış kısım (çıtır dışı) çok hızlı kabarırken iç kısım (yumuşak kısım) bu kadar hızlı kabarmaz. Bunu iç kısmın hamur kalmasından anlayabilirsiniz.

Lütfen sıcaklığı 15–20 °C kadar düşürünüz ve pişirme süresini uzatınız.

Kek aşırı kabarmış. Bunu kekin pişmiş ancak ortasının çökmüş olmasından anlayabilirsiniz.

Hamuru hazırlarken lütfen kabartma tozunu azaltınız. Lütfen 500 g un için en fazla 1 paket kabartma tozu kullanınız. Böylece iç kısım (yumuşak kısım) çok kabarmaz ve dış kısım (çıtır kısım) tarafından tutulabilir.

Mayalı hamur hazırlarken, pişerken çökmemesi için lütfen kabarma süresini kısaltın.

Manual Arayıcı

Manual Arayıcı

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Kılavuzunuzu bulun
Servis talebi oluşturun.

Servis talebi oluşturun.

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Bir ziyaret planlayın
7/24 Destek

7/24 Destek

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Bize ulaşın