Pişirme işleminden sonra, fırın içindeki nemli havanın kumanda paneli veya mutfak dolapları üzerinde yoğuşmaması için soğutma fanı bir süre daha çalışmaya devam eder.
Sıcaklık kontrollü:
Soğutma fanı, pişirme alanındaki sıcaklık yaklaşık 70 °C'nin altına indiğinde kapatılır.
Sıcaklık kontrollü ayarını yapmak için Ayarlar | Gecikmeli fan kapatma | Sıcaklık kontrollü | OK seçeneğini seçiniz.
Süre kontrollü:
Soğutma fanının gücü yaklaşık 25 dakika sonra kapatılır.
Süre kontrollü ayarını yapmak için Ayarlar | Gecikmeli fan kapatma | Süre kontrollü | OK seçeneğini seçiniz.
Yoğuşma suyu nedeniyle mutfak dolabı ve tezgah zarar görebilir ve fırında korozyon meydana gelebilir. Pişen yemeği fırının içinde sıcak tutarsanız Süre kontrollü ayarında nem yükselir. Nem, kumanda paneli üzerinde yoğuşmaya, tezgah altında damlalar oluşmasına veya dolaplar üzerinde yoğuşmaya sebep olur. Süre kontrollü ayarında yiyecekleri fırının içindesıcak tutmayınız.