Sizin için destekFırın

AirFry'ı nasıl kullanırım? (H 2xxx)

AirFry'ı nasıl kullanırım? (H 2xxx)

Gıdaların özenli bir şekilde işlenmesi sağlığınızı korur.

Kek, pizza, patates kızartması ve benzeri yiyecekleri sadece altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartınız, çok fazla kızartmayınız.

  • Patates kızartması gibi damlatmayan yiyecekler için:
    Delikli Gourmet kızartma ve AirFry tepsisini kullanınız (varsa). Gourmet kızartma ve AirFry tepsisinin küçük delikleri, yiyeceklerin her tarafının kızarmasını ve çıtır çıtır olmasını sağlar. Standart tepsiyi de kullanabilirsiniz.

  • Tavuk budu gibi damlatan yiyeceklerde:
    Standart tepsiyi üzerinde tel ızgara veya (varsa) ızgara ve kızartma tepsisi yerleştirilmiş olarak kullanınız. Izgara ve kızartma tepsisi, damlayan et sularının yanmasını önler ve böylece bu sular daha sonra kullanılabilir. Tel ızgarayı veya ızgara ve kızartma tepsisini yağlayınız ve pişirilecek malzemeyi üzerine koyunuz.

  • Fırın kalıplarındaki yiyecekler:
    Yiyecekleri fırın kalıplarında tel ızgara üzerine ortalayarak yerleştiriniz.

Fırınınız için aksesuarları Miele Webshop/Aksesuarlar “Fırınlar” bölümünden veya bayiden temin edebilirsiniz.

  • Dondurulmuş yiyecekleri çözdürmeyiniz.

  • Yiyecekleri delikli Gourmet kızartma ve AirFry tepsisine veya ızgara ve kızartma tepsisine eşit şekilde ve mümkün olduğunca tek katman halinde yayınız.

  • Yiyecekleri önceden ısıtılmamış fırına veriniz. Pişirme sonucu yeterince çıtır değilse, bir dahaki sefere fırını önceden ısıtabilirsiniz.

  • Sadece tek bir raf seviyesinde pişiriniz. Birden fazla raf seviyesinde yemek pişirildiğinde, fırın içindeki nem çok yüksek olur ve yiyecekler çıtır olmaz.

  • Yiyecekleri genellikle 2. seviyeye koyunuz. Üst kısmın daha çok kızarmasını istiyorsanız, bir dahaki sefere 2. seviyeden daha yüksek bir seviye de kullanabilirsiniz.

  • AirFry  programını seçiniz (H 2xxx fırınlar), bkz. madde “Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)”.

  • Seçiminizi OK ile onaylayınız.

  • Önerilen sıcaklık (190 °C) görüntülenir. Önerilen sıcaklığı 30–250 °C arasında değiştirebilirsiniz.
    Önerilen sıcaklığı tarifteki veya güncel kullanım kılavuzunun pişirme tablosundaki bilgilere göre değiştiriniz.
    Dondurulmuş/hazır ürünler için, üreticinin ambalaj üzerindeki talimatlarına uyunuz. Ambalajda önerilen sıcaklıklardan düşük olanını seçiniz.

  • Pişirme süresinin yarısı geçtikten sonra mümkünse, patates kızartması gibi yiyecekleri çeviriniz. Hatırlatma için bir kısa süre sayacı ayarlayınız.

  • Pişirme süresinin sonunda, yemeğin yeterince çıtır ve kızarmış olup olmadığını kontrol ediniz.

Ayrıntılı bilgileri kullanım kılavuzunda bulabilirsiniz.

Manual Arayıcı

Manual Arayıcı

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Kılavuzunuzu bulun
Servis talebi oluşturun.

Servis talebi oluşturun.

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Bir ziyaret planlayın
7/24 Destek

7/24 Destek

Bunun için iki satırdan fazla olabilecek bir açıklama metni gerekecektir.
Bize ulaşın