AirFry'ı hangi sıcaklıkta kullanmalıyım? (H 2xxx)
Sıcaklık ayarı için örnekler:
Dondurulmuş patates kızartması: 180–190 °C
Dondurulmuş kroket: 180–190 °C
Dondurulmuş balık kroket: 220–230 °C
Taze patates kızartması: 220 °C
Taze tavuk budu (standart tepsinin üzerinde tel ızgara): 190–200 °C
Taze tavuk nugget: 210 °C
AirFry programı (H 2xxx fırınlar) için en uygun aksesuar tavsiyeleri için bkz. madde “Welches Zubehör ist für AirFry optimal? (H 2xxx)”.
AirFry programının (H 2xxx fırınlar) kullanım açıklaması için bkz. madde “Wie verwende ich AirFry? (H 2xxx)”.
Ayrıntılı bilgileri kullanım kılavuzunda bulabilirsiniz.